Als we kijken naar de topscorers van dit seizoen dan kijken we vooral naar de kampioen van vorig jaar en de ploeg die waarschijnlijk dit seizoen kampioen wordt in de eredivisie. De twee spelers die in de winterstop bovenaan staan op de topscorersranglijst zijn namelijk afkomstig van Feyenoord en PSV. Het gaat om respectievelijk Steven Berghuis en Hirving Lozano die beide al 11 goals hebben gemaakt dit seizoen.Hierbij valt het natuurlijk gelijk op dat het niet spitsen zijn die bovenaan staan, het zijn allebei buitenspelers in de aanval bij hun clubs de enige spelers die echt hoog op de topscorersranglijst staat is Wout Weghorst van AZ. Wat denken jullie, die wordt dit seizoen de topscorer van de eredivisie?

Maken de outsiders nog kans op de titel?

Er zijn nog een aantal gevaarlijke outsiders die ook kans maken om de eredivisie dit seizoen te winnen. AZ uit Alkmaar heeft bijvoorbeeld nog maar een paar potjes verloren en de rest allemaal gewonnen. Pec Zwolle doet het ook verrassend goed, zij bezetten momenteel de vierde plaats op de ranglijst. Specialisten op dit gebied, zoals de experts op het gebied van voetbalwedden geven de outsiders echter niet veel kans meer.Volgens deze specialisten op het gebied van gokken met voetbal maken ploegen zoals AZ en Zwolle nog minder dan 10% kans op de titel. Het is natuurlijk logisch maar toch kunnen deze teams nog voor een verrassing zorgen denken wij.

voetbalgokken

Kan Feyenoord een inhaalslag maken?

Waarschijnlijk moeten de fans van de huidige kampioen Feyenoord wel weer even wachten voordat er weer gejoeld kan worden in Rotterdam. Dit seizoen zijn er namelijk al zoveel punten verspeeld, dat het nog wel heel lastig wordt om de titel te prolongeren. Toch is Feyenoord aan het einde van de eerste seizoen steeds beter gaan spelen, het mag dan ook niet verrassend zijn dat de fans nog steeds hoop hebben dat de titel opnieuw veroverd kan worden. De bookmakers geloven er echter niet meer in zo lijkt het.

voetbalgokken

Wie degradeert dit seizoen uit de Eredivisie?

We kijken voornamelijk naar de bovenkant van verschillende ranglijsten maar voor de ploegen onderin is het natuurlijk ook razend spannend. Wie ontloopt de nacompetitie, wie moet strijden tegen degradatie en wie degradeert rechtstreeks naar de Jupiler League? Volgens ons moet Sparta uit Rotterdam het meeste vrezen voor de degradatie, tenzij er in de winterstop nieuw spelersmateriaal wordt aangetrokken. Wat denken jullie hiervan?