Over Gokindustrie

Gokindustrie.nl is het platform voor alles wat met de gokindustrie te maken heeft. Op onze site vind je links, evenementen, advies, nieuws en meer. Blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt en bezoek regelmatig Gokindustrie.nl. Speel je zelf ook graag gokspellen of ben je vaak op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Dan is gastbloggen voor Gokindustrie uiteraard een optie of meer weten over ons? Neem simpelweg contact op via het formulier op onze contactpagina.

Gokindustrie:

  • Nieuws
  • Tips
  • Evenementen

Onze werknemers

Bert Sauer
Bert SauerBlogger
Met zijn journalistieke verleden zit Bert vaak gezellig in het casino met zijn vrienden. Inmiddels is hij een fanatiek blogger en schrijft over de laatste nieuwtjes binnen de gokindustrie.
Mark de Vries
Mark de VriesBlogger
Mark is oorspronkelijk wiskundedocent van beroep en geeft les op een Universiteit. Mark benadert gokken op een rekenkundige manier en doet hier verslag over.
Danielle Tol
Danielle TolBlogster
Danielle is op vrijwel elk gokevenement in Nederland te vinden. Ook bezoekt zij vaak evenementen in het buitenland. Hier schrijft ze graag over.
Jan de Vijver
Jan de VijverRecensent
Jan wil altijd op de hoogte zijn van de nieuwste nieuwigheden binnen de gokindustrie. Hij moet dan ook per sé ieder nieuw apparaat testen. Hij schrijft hier recensies over.

Merken waar wij over schrijven