Steve en zijn vrouw Lenka zijn de bekendste van Engeland op dit moment. Zij hebben namelijk gezamenlijk 100 miljoen pond gewonnen. Lenka stopte direct met werken in de supermarkt. Steve echter, heeft nog helemaal geen zin om te stoppen met werken. Hij heeft een bouwbedrijf in beheer.

Werken op de steigers

Het zal je maar gebeuren. 100 miljoen euro winnen.. Wat ga je ermee doen? Steve wilt zijn doodnormaal leventje behouden en is weer bezig aan het werk. Hij heeft een parttime baan op de bouwsteiger in West-Sussex. Daardoor kan hij zichzelf even beschermen van alle media-aandacht en drukte die komt kijken bij het winnen van zo’n enorme prijs.

Weldoener

Steve is de beroerdste niet en stuurt daarom geen rekeningen meer door naar zijn klanten. Geld zal hij hoogstwaarschijnlijk niet nodig hebben. Eén van zijn klanten vindt het heel aardig en terecht. Hij vroeg daarom maar niet verder naar wat Steve met het geld wilde doen. Steve rijdt nog steeds rond in zijn oude gele bestelbusje, maar heeft wel aangekondigd binnenkort naar een grotere woning te verhuizen. Hij zal de gewenningsperiode even moeten overleven en dan kan hij samen met zijn gezin rustig bekijken wat de toekomst voor hen in petto heeft.